İZMİR / FOÇA - Kozbeyli İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı TBMM'nin 104. kuruluş yıldönümünü öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin büyük emekleriyle hazırladıkları programla kutladık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği resim yarışmasında 1. 2. ve 3. olan anasınıfı öğrencilerimizi ve destek veren öğretmenleri Seçil KARAMAN'ı tebrik ediyoruz.

Nis

Tarihin en ihtişamlı direniş destanı olan Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü büyük bir onur, övünç ve heyecanla kutluyor, bize bu toprakları Yurt edinerek yaşamımızın devamını sağlayan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Ara

Okulumuzun dış cephe boyaması ve resimlerle renklenmesi aşamasında yağmur çamur gece gündüz demeden değerli vakitlerini bu işe ayıran resimleri çizen boyayan  Pelin-Erhan SEPIDZI, Özlem AYGEN, Duygu-Faik ÜRETMEN ve Şükran DOKSAT’a , dış cephe resim için boya tedariği sağlayan Yılmaz DOKSAT ve Burak DOKSAT’a, projektör tedariği için Özer KÖK’e, dış cephe boya malzemesi ve işçiliği için Güçlü Aydın Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan KOŞAR, Formen Mehmet ÇAKMAK, Usta Timur TİRYAKİ ve ekibine, Muhtar Arif ÜLGER’e tüm bu çalışmaların öncesinde ve sonrasında hep yanımızda olan Gülçin-Erdem AKÇAN’a  Kozbeyli İlkokulu olarak çok teşekkür ederiz.

Kas

OKUL BİNAMIZIN BOYASI HAYIRSEVER TARAFINDAN YENİLENMİŞTİR. HAYIRSEVERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Cumhuriyetimizin Kurucusu, Liderimiz

• Mustafa Kemal ATATÜRK, ömrünü milletine adamış, kurduğu Cumhuriyet’e sahip çıkılmasını ve çok çalışılarak bilimde ekonomide ileri bir seviyeye ulaşılmasını öğütlemiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Ekm

Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının tüm varlıklarını ortaya koyarak kazandıkları büyük zafer sonrası bize emanet ettikleri  CUMHURİYET imizi, 100.yılında öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin gösterileriyle büyük bir coşkuyla kutladık. Programımıza katılıp bu heyecanı bizlerle paylaşan tüm Kozbeyli halkına, velilerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Emaneti Atamızdan teslim alan yeni nesillerle  CUMHURİYET ilelebet payidar kalacaktır.

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri  kapsamında 10 Ekim 2023 Salı günü saat 10.00'da İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilen   “İzmir Zekâ Oyunları Projesi (İZOP)”  Zekâ Oyunları İlçe Turnuvasına sınıf öğretmenimiz İsmail ALTUNTEN rehberliğinde katılan okulumuz öğrencileri Mirza ALTUNTEN, Yusuf BUĞDAY ve Ayaz KAYA 3. olmuşlardır. Öğrencilerimiz ilçede yapılan ödül töreninde  madalyalarını almışlardır.Kendilerini tebrik ediyor desteklerinden dolayı öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda olası bir deprem veya yangın durumunda nasıl davranacağımız konusunda farkındalık yaratmak amacıyla 2.deprem tatbikatımızı ve ardından konunun uzmanı tarafından yangın tatbikatını uyguladık.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı öğrencilerimizin etkinlikleriyle gururla kutladık.

Nis

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞININ 103. YILINI OKULUMUZDA ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZLE COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLADIK. 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. RESİM YARIŞMASINDA OKULUMUZU İLÇEDE TEMSİL EDEREK 1. OLAN İKRA GÖKBÜK VE 2.OLAN MASAL AKÇAN'I TEBRİK EDİYORUZ.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 83. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okulumuzda veli, öğretmen ve öğrencilerimizle coşkuyla kutladık.

Eyl

Okulumuz İlköğretim Haftası kutlama programı 16.09.2021 Perşembe günü yapıldı. Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından 4-A sınıfı öğrencilerinin Öğrenci Konuşması ile devam etti. Öğrencilerimizin çeşitli şiirleri ile devam eden programda eğitim- öğretimin önemine vurgu yapıldıı. Ayrıca 4-A sınıfı öğrencileri "OKULDA İLK GÜN " adlı kukla gösterisi gerçekleştirdiler. 3-A Sınıfı öğrencilerinin "OKULA DÖNÜŞ" isimli şarkılarıyla program sonlandırıldı. Çeşitli okul şarkılarıyla öğrenciler eğlendi.  Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı ve sağlıklı bir eğitim- öğretim yılı diliyoruz.

Nis

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencileri ve öğretmeni İkbal KARATAŞOĞLU GÖKBÜK, kuruculuğunu Meral Kocaibiş ve Sandra Ferrante'nin yaptığı, Türkiye'den 7, İtalya'dan 4, Romanya'dan 1 sınıfın da aralarında bulunduğu DAY BY DAY projesi etkinliği kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı ortak kutlama mesajı yayınladılar. Etkinlik sayesinde 23 Nisan coşkusunu İtalya ve Romanya'daki arkadaşlarıyla beraber hissettiler.

Mrt

Okulumuzda yürütülen başarılı eTwinning projeleri sayesinde almış olduğumuz kalite etiketleri sonucu başvuru yapmaya hak kazandığımız eTwinning Okulu olma sürecini başarıyla tamamladık ve eTwinning Okulu olduk.

Bu çalışmalarda emeği geçen  Okul Öncesi Öğretmeni Seçil KARAMAN ve Sınıf Öğretmeni İkbal KARATAŞOĞLU GÖKBÜK' e teşekkürlerimizi iletiyoruz.