İZMİR / FOÇA - Kozbeyli İlkokulu

Etiket Sonuçları: atatürk

Cumhuriyetimizin Kurucusu, Liderimiz

• Mustafa Kemal ATATÜRK, ömrünü milletine adamış, kurduğu Cumhuriyet’e sahip çıkılmasını ve çok çalışılarak bilimde ekonomide ileri bir seviyeye ulaşılmasını öğütlemiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Ekm

Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının tüm varlıklarını ortaya koyarak kazandıkları büyük zafer sonrası bize emanet ettikleri  CUMHURİYET imizi, 100.yılında öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin gösterileriyle büyük bir coşkuyla kutladık. Programımıza katılıp bu heyecanı bizlerle paylaşan tüm Kozbeyli halkına, velilerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Emaneti Atamızdan teslim alan yeni nesillerle  CUMHURİYET ilelebet payidar kalacaktır.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı öğrencilerimizin etkinlikleriyle gururla kutladık.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 83. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okulumuzda veli, öğretmen ve öğrencilerimizle coşkuyla kutladık.