İZMİR / FOÇA - Kozbeyli İlkokulu

Etiket Sonuçları: anma

Nis

Tarihin en ihtişamlı direniş destanı olan Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü büyük bir onur, övünç ve heyecanla kutluyor, bize bu toprakları Yurt edinerek yaşamımızın devamını sağlayan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin Kurucusu, Liderimiz

• Mustafa Kemal ATATÜRK, ömrünü milletine adamış, kurduğu Cumhuriyet’e sahip çıkılmasını ve çok çalışılarak bilimde ekonomide ileri bir seviyeye ulaşılmasını öğütlemiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı öğrencilerimizin etkinlikleriyle gururla kutladık.